Werken in Volendam - Julianaweg -

1030720_Sfeerbeeld_Julianaweg.png

Prachtige kantoorruimte op toplocatie en op de top verdieping! Door het vertrek van BOSE wegens groei is de gehele bovenste verdieping van het voormalig Rabobank pand vrijgekomen.


Het geheel is prachtig verbouwd en ingericht, o.a. nieuw schilderwerk, nieuw tapijt, nieuwe keuken en toiletgroepen. Keurig en smaakvol ingericht en direct geschikt voor gebruik. Het pand beschikt verder over een liftinstallatie, CV, klimaatbeheersing, uitgebreide infra etc.

ConnectUs | het gebouw dat verbindt

1030721_Sfeerbeeld_Julianaweg_2.png

Diverse ondernemers zijn gevestigd in het verzamelgebouw van Contaxus Belastingadviseurs en dat geeft een leuke wisselwerking cq. samenwerking tussen de gevestigde bedrijven onderling.

De verdieping is thans in zijn geheel (810 m2) of in gedeelten te huur met separate kantoren van 60 m2, 170 m2, 180 m2 of 350 m2. De huurprijs is scherp vanaf € 90 m2 per jaar. Huurprijs vanaf € 595,- per maand exclusief BTW. Het aanwezige meubilair wordt gratis ter beschikking gesteld.

Bekijk de brochure en overtuig uzelf!

Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden van het pand te bezichtigen of bekijk vast de brochure:

 
Hét gebouw dat huurders verbindt
Sorry we hebben niets gevonden. Als u een specifieke vraag heeft, gebruik dan het contactformulier of stel uw vraag op een andere manier.